Contact

1) Klant worden

Ik ben een Vanderlande klant. Hoe kan ik me registreren in de Vanderlande online shop?
Als systeem- en service-integrator levert Vanderlande gespecialiseerde material-handlingapparatuur aan vliegvelden, post- en pakketsorteercentra en magazijnen. Behoort u tot deze doelgroepen en bent u al een klant van Vanderlande, neem dan contact met ons op via e-mail, fax, telefoon of via het online formulier. We nemen dan contact met u op om u te helpen bij het registratieproces.


2) Login & wachtwoord

Ik kan niet inloggen, zelfs niet na het invoeren van de correcte gegevens.
Uw gebruikersaccount kan zijn geblokkeerd door te veel onjuiste inlogpogingen. Gelieve tijdens kantooruren onze supportafdeling te bellen voor assistentie. Zorg er a.u.b. voor dat u uw klantnummer bij de hand heeft, omdat dit het oplossen van het probleem zal versnellen en vereenvoudigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik nu doen?
We kunnen u altijd per e-mail een nieuw wachtwoord toesturen. Klik op de [Wachtwoord vergeten?] (Forgotten your password?) link in het inlogformulier en voer uw adres in. Een nieuw wachtwoord zal worden aangemaakt en naar u worden verstuurd per e-mail.

3) Snel een product vinden

Zoekvak of catalogusgroepen
Kent u de productaanduiding of een deel van de productcode, maak dan gebruik van het zoekvak rechtsboven in de oranje balk. U kunt hier een Vanderlande-itemnummer of -merkcode, OEM-nummer of vrije tekst invoeren. Als alternatief kunt u ook zoeken via de catalogusgroepen aan de linkerkant.

Trefwoorden
U kunt ook één of meerdere trefwoorden invoeren. Meerdere trefwoorden genereren nauwkeurigere resultaten. U kunt bijvoorbeeld door het invoeren van 'Lager' alle filters vinden die geschikt zijn voor een lageritem en alle bijbehorende items.

Functie 'Automatisch invullen'
Deze functie geeft trefwoordsuggesties voor geregistreerde gebruikers. De 'automatisch aanvullen' lijst verschijnt zodra meer dan 3 karakters zijn ingevoerd in het zoekvak (na ca. 1 seconde).
Opmerking: de lijst wordt gegenereerd via een database en bevat alle op de website van Vanderlande gevonden toepasselijke woorden. Dit betekent dat de hier weergegeven trefwoordoptie niet automatisch zal resulteren in een 'treffer' in de webshop.

Zoekresultaten
De zoekresultaten geven aan hoeveel treffers er zijn gevonden en in welke catalogusgroepen. U kunt met één muisklik de zoekresultaten beperken tot één enkele catalogusgroep.

Extra functies
U kunt het keuzevakje 'Zoeken in bij mij geïnstalleerde systemen' (Search in my installed base) aanvinken om de zoekopdracht te beperken en het proces te versnellen. Dit zal uw zoekresultaten beperken tot resultaten in het bij u geïnstalleerde systeem.

Hoe kan ik de technische tekening van het item in detail bekijken?
De afbeeldingen kunnen worden vergroot. Dit is vooral handig bij het bekijken van een gedetailleerde tekening. Klik op de thumbnail voor het inzoomen. Houd er rekening mee dat de tekeningen alleen beschikbaar worden gesteld voor commerciële doeleinden. De tekeningen mogen alleen worden gereproduceerd of gedistribueerd in ongewijzigde toestand voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Elk ander gebruik van de tekening, inclusief maar niet beperkt tot ontwerpdoeleinden, technische doeleinden, distributie, reproductie, modificatie, weergave of doorzending zonder de schriftelijke toestemming van Vanderlande is strikt verboden. Alle copyright- en andere eigendomsrechten in verband met reproducties van de tekeningen zijn voorbehouden aan Vanderlande.

4) Ik heb het antwoord op mijn vraag niet gevonden. Wat moet ik doen?
Gelieve contact op te nemen met de supportafdeling.